USR spune STOP transparentei si libertatii presei

USR spune STOP transparentei si libertatii presei

Desi ani de zile au vanturat lozincile cu tranparenta, depolitizare si libertatile cetatenilor, toate acestea au devenit facultative.
Pe principiul una zicem si alta facem, cei de la USR, prin modul de abordare din ultimii ani, dar mai ales de cand sunt la putere, isi dezamagesc tot mai mult propriul electorat, pentru ca cei care nu i-au votat, i-au “simtit” din prima ca vantura lozinci si in fapt sunt la fel sau chiar mai rai decat partidele vechi.
Pe langa alte exemple de comportament, avem abordarea de la Timisoara, unde, la sedinta pentru alegerea consiilor de administratie a societatilor din subordinea primariei, viceprimarul USR, pune politia locala sa scoata presa afara din sala pentru a nu asista la sedinta! Fara a exista un temei legal pentru acest demers al celor de la USR, au vrut sa foloseasca politia locala pentru ca presa sa nu asiste la sedinta in care dau afara oamenii din alte partide si pun activul lor de partid!
Au reusit sa isi umple consiile de administratie si toate institutiil din subortine cu activisti de partid din USR. Se pare ca acesti oameni noi, sunt la fel sau mai rai decat cei vechi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.